Menu
©
Eerste Leidse Underground Cinema

ELUC is het kleinste en gezelligste filmtheater van Leiden. We programmeren films die je verder niet in de bioscoop ziet. Met een voorfilm voor de hoofdfilm! Analoog waar het kan, digitaal waar het moet. Het reguliere adres is Restaurant Burgerzaken, in de kelder.

Wieiswie?

Even voorstellen:

Tjalling is de initiatiefnemer van ELUC. Hij wilde altijd al een eigen filmtheater. Het pop-up karakter van ELUC past ook goed bij het karakter van Tjalling.

Tjalling voelt een grote liefde voor o.a. filmtechniek, in letterlijke zin en liefst analoog. Hoe grootser de projector, des te gelukzaliger is Tjalling. Hij is de art-director van ELUC.

Andrea is de wonder-woman van ELUC. Met haar veel te hoge opleiding, houdt zij de andere leden met gemak scherp en in cultureel, taalkundig en juridisch opzicht op het juiste pad. En dat altijd met grote charme. Andrea heeft dan ook de portefeuille communicatie van ELUC in handen.

Valentin weet letterlijk √°lles van films. Hij heeft niet alleen een grote analoge bibliotheek over films, maar die zit ook in zijn hoofd.

Daarnaast heeft Valentin gouden handjes, en de portefeuille techniek en uitvoering is dan ook de zijne.

Anne Marie was toevallig in de buurt toen ELUC werd opgericht, en dat is wel kenmerkend voor haar. Ze heeft een neus voor timing en ziet kansen waar anderen afgronden menen te ontwaren. Dat, in combinatie met het feit dat ze weinig kwaad doet, maakt dat zij de portefeuille van het voorzitterschap van ELUC heeft.

Kees, ten slotte, is onmisbaar voor het goed functioneren van ELUC. Als iedereen de weg kwijt is, komt hij met goede en doordachte suggesties. Kees verzorgt de ict, waaronder de website voor ELUC. Zonder Kees, had jij dit stukje nooit onder ogen gekregen.

Neem voor meer informatie contact op met :

tschuttenhelm@yahoo.com